EMVI-SCHRIJVER RENSKE STROET:

Aanbestedingen in de bouw, (ondergrondse) infra en installatietechniek? Hoe kom je daarin terecht? Een vraag die ik de afgelopen jaren vaak heb moeten beantwoorden. Het is misschien ook wel bijzonder: ik heb geen technische achtergrond, maar ben opgeleid als onderwijskundige en communicatiewetenschapper.

Het grappige is: het is juíst deze achtergrond, in combinatie met mijn fascinatie voor techniek en een analytische inslag, die maakt dat ik de aanpak van de aannemer kan vertalen naar EMVI-documenten die de aanbesteder écht raken.  Ik sluit makkelijk aan bij technische specialisten en weet hun expertise op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier te koppelen aan de wensen en behoeften van de aanbesteder.

Als ik weet dat een tekst nog net niet voldoende is om hoog te scoren, blijf ik jagen op informatie tot ik tevreden ben. Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Een plezierige weg naar dit resultaat vind ik echter minstens zo belangrijk.

 

 

En dit ben ik ook:

  • portrettekenaar: ik vang graag de persoonlijkheid van mensen in een portret (zie ook www.renskestroet.nl).
  • boekenverslinder: het komt minstens een paar keer per jaar voor dat ik zo opga in een boek dat ik hem binnen een dag uitlees.
  • verzamelaar: ik bezoek regelmatig de kringloop op jacht naar dat ene mooie product of boek tussen de rommel.

 

Persoonlijke ontmoeting

Uiteindelijk zegt een profiel op papier niet zoveel. Ik ontmoet je graag persoonlijk zodat we écht kennis kunnen maken.